За нас

За нас

Разположени на 200 метра от морския бряг, в най- зеления район на Варна– Морската градина, ние Ви предлагаме отлични условия да спортувате в непосредствен контакт с природата. Съчетанието на горската зеленина и безкрайната морска шир, откриващи се от панорамната кардио зала, създава усещане за свобода и Ви пренася далеч от ритъма на забързаното ежедневие.

 Нашият мотивиран екип от квалифицирани треньори, Ви дава възможност да разчупите рамките на стереотипните бодибилдинг тренировки, като ги съчетава умело с тренировки, включващи функционални движения (crossfit).

   Ние изпълняваме Вашите желания, като Ви предлагаме отлични условия да  заредите деня си с енергия и настроение, да бъдете винаги във форма, да имате самочувствие:

–        Оборудването в залата е на реномираната италианска марка “ Technogym “, чийто кардиоуреди впечатляват с красив дизайн и отлична функционалност, а силовите тренажори доставят удоволствие и на най – претенциозните клиенти

–        Сауна и парна баня, които ще Ви помогнат да се отърсите от напрежението и да релаксирате

–        Масажи, за да се възстановите от стреса и умората, съпътстващи ежедневието

–        Солариум, за да получите прекрасен загар

–        Протеинов бар, където се предлагат освежаващи напитки и продукти, които ще Ви позволят да постигнете желаните резултати

–        Безплатно ползване на хавлии за зала и баня

–        Безплатен паркинг